Ir al contenido principal

Jornada: Bones pràctiques assitencials des de la perspectiva de l'ètica en el centre Sabadell Gent Gran

http://www.tauli.cat/tauli/cat/professionals/ServeisNoAssistencials/CCC/laxarxa/agenda/agenda.asp

Jornada Bones pràctiques assistencials des de la perspectiva de l’ètica en el centre Sabadell Gent Gran el proper ,14 de novembre de 2012 a :
Auditori Taulí nou
Parc Taulí, 1
08208 Sabadell · Barcelona
La jornada en centrarà en el desenvolupament de bones pràctiques en l’àmbit de la intervenció ja que és un tema de gran actualitat en el desenvolupament de l’atenció quotidiana. Tant a nivell europeu com nacional, es recomana elaborar programes de bones pràctiques i mesures relatives a serveis socials, amb la finalitat de promoure una vida independent, autònoma i activa per a les persones amb discapacitat que envelleixen i la gent gran amb dependència.


En aquest sentit, la jornada que presentem, dirigida als professionals i directius que treballen en l’àmbit de Serveis Socials, planteja obrir un espai de reflexió sobre la necessitat de desenvolupament de bones pràctiques des de la vessant ètica. El repte és la millora contínua de la qualitat en àmbits de l’atenció a serveis socials (residències, centres de dia i altres dispositius d’atenció a les persones grans, amb trastorns de salut mental, amb discapacitat física i/o psíquica...), i donar a conèixer l’experiència que ha representat per Sabadell Gent Gran la implementació d’aquesta metodologia.

Programa:

09.00h - 09.30h - Recepció
09.30h - 10.00h - Inauguració a càrrec de la directora executiva de Sabadell Gent Gran, Sònia Mariscal, i del subdirector general d’Anàlisi i Programació de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials de la Generalitat de Catalunya (ICASS), Lluís Grande.
10.00h - 11.00h - Conferència ‘Referents ètics dins dels processos d’acompan-yament. Presentació del Comitè Ètic de Serveis Socials. Propostes de treball des de la visió de Bones Pràctiques”. Begoña Román. Presidenta del Comitè d’Ètica de Serveis Socials de Catalunya.
11.00h - 11.30h - Descans - Cafè
11.30h - 12.15h - Presentació ‘Bones pràctiques d’atenció centrada en la persona. Una perspectiva ètica. L’experiència de Sabadell Gent Gran. Bones pràctiques de referència’. Quico Mañós. Director de Zotikos SL.
12.15h - 12.30h - Presentació ‘Bones Pràctiques a Sabadell Gent Gran’. Mª Rosa López. Directora Assistencial SGG.
12.30h - 13.15h - Experiències en Bones Pràctiques de diferents àrees d’actuació professional:
- Acollida. Toni Abad Morros. Treballador Social.
- Tracte personalitzat. Manel Jesús Lorenzo Orta i Vicky Martí del Peral. Gerocultor i animadora socio-cultural.
- Comunicació amb famílies. Inés Espallargues Vargas. Metgessa.
- Acompanyament al final de la vida. Laura García Abadias. Infermera.
13.15h - 13.30h - Debat obert
13.30h - 14.00h - Cloenda a càrrec de la directora general de la Unió Catalana d’Hospitals (UCH), Helena Ris.

Inscripcions:

Secretaria Tècnica. Mireia Martínez
Tel 93 723 45 73
mmartinezs@tauli.cat
Inscripcions per correu electrònic a sgg@tauli.cat,
indicant les següents dades:
Nom i cognoms
DNI
Perfil professional
Institució
Telèfon
Correu electrònic
Les places són limitades i es confirmaran per ordre d’inscripció


Comentarios

Entradas populares de este blog

Impacto positivo de la Realidad Virtual en Les Massies

Descubre los hallazgos emocionantes de nuestro último estudio sobre la implementación de la realidad virtual en la Residencia Les Massies de Pallejá, Barcelona. En esta reunión de valoración, Mónica Romero (Psicóloga), Raquel Portero (Fisioterapeuta) y Jesús Ángel Agustín (Coordinador del estudio) compartieron impresiones después de nueve sesiones consecutivas. Vamos más allá de las cifras y destacamos cómo esta innovadora experiencia ha impactado positivamente en la vida de nuestros usuarios. Hallazgos Positivos: 1. Mayor apertura y participación: Los usuarios demostraron una notable disposición hacia las actividades y un renovado interés en el intercambio interpersonal.    2. Incremento de confianza: Experimentaron una mayor capacidad y seguridad para compartir sus experiencias más íntimas, fomentando un ambiente de confianza. 3. Desarrollo de extroversión: Se observó un aumento en la extroversión de los participantes, contribuyendo a una dinámica social más enriquecedora. 4. Su

Coral Alegría

La Coral Alegría ha nacido en la Residencia 3a Edad Diagonal 2. Este vídeo es una pequeña muestra de su primera actuación como Coral en la Fiesta de San Juan celebrada en la residencia. Gracias Belén por tu grabación! Gracias a todos los que asistieron como público entregado, ya que los nervios de la primera vez estaban a flor de piel. Me queda decir que todas las integrantes de la Coral ( Petra, María Font , María Llabres , Maria Gibert, Montserrat Carratala, Montserrat , Eulalia, Charo, Rosa María , Carme ) son unas extraordinarias cantantes. Muchas Felicidades a todas.

Formación bonificada 2015

Este año 2015 continuamos apostando por la formación de calidad e inovadora. Aplicar las terapias complementarias en nuestros trabajos es para Serveis Psicogeriatrics el objetivo principal. Impartimos formación bonificada de: -Rainbow Reiki (R) -Flores de Bach. -Conciencia corporal -Meditación -Tapping. Infórmate en serveis@serveispsiogeriatrics.com